fbpx

Van aanmodderen met je content naar een sterke strategie waarmee je klanten trekt in Google

Binnen 1 maand leer je van mij persoonlijk hoe je ijzersterke content maakt waarop je goed gevonden wordt in Google, zodat je een groeiende stroom van bezoekers en klanten naar je toe gaat trekken en meer omzet genereert.

*Op dit moment zijn er in verband met mijn zwangerschapsverlof geen plekken beschikbaar.

Hoe herkenbaar is dit voor jou?

  • Je verlangt naar een groeiende stroom van GRATIS bezoekers en klanten, mensen die jou elke dag weer in Google vinden, zonder dat je daar op dat moment nog iets voor hoeft te doen.
  • Voor jouw gevoel stop je heel wat uren in het maken van content voor je website, maar je bent alsnog amper vindbaar in Google. Dat frustreert je enorm, want jij hebt een boodschap te vertellen en je snakt naar.
  • Je mist structuur en focus. Je hebt een prachtige website, maar op het gebied van content modder je maar wat aan. Daardoor weet je zelf soms niet waar je over moet schrijven.
  • Je begrijpt niet hoe zoekmachineoptimalisatie werkt. Je hebt ergens wel eens van begrippen als zoekwoorden en autoriteit gehoord, maar je bent bang dat het allemaal veel te technisch is. Laat staan dat je weet waar je moet beginnen.
  • Er zijn voor jouw gevoel al zo veel anderen. Je bent bang dat je nooit boven je concurrenten uit kunt komen in Google en dat al je werk voor niets is.

Maar gelukkig kan het ook anders!

Je kan inderdaad maar aan blijven modderen met de content op je website. En wie weet levert het je op een gegeven moment een paar extra bezoekers uit Google op. Maar ik kan je nu alvast beloven dat het vooral een grote waste of time is. Daarvoor is Google namelijk net even te streng.

Je kan er natuurlijk wel voor kiezen om het spel met Google mee te spelen. Plug and play. En op het moment dat je dat doet, krijg je niet die paar extra bezoekers erbij, maar tientallen, honderden of zelfs duizenden. Gratis bezoekers die niet alleen interesse hebben in jouw content, maar ook in jouw producten.

En ik weet wat je nu denkt: jemig, daar gaat vast tijd in zitten! Ja, dat klopt. Maar als je in plaats van aanmodderen al direct met het toepassen van SEO was begonnen, was je nu al tien stappen verder geweest. En had je nu al een groeiende stroom van bezoekers op jouw website, meer klanten EN meer omzet. Bezoekers die op dit moment naar jouw concurrent zijn gestapt.

Ik heb dat zelf ook ervaren. Maar dankzij mijn kennis van SEO groeide mijn reisblog steeds sneller. Toen ik voor de eerste keer 100 bezoekers daarop kreeg, voelde dat echt als een feestje. Net als bij de 500. De 1.000. En de 10.000.

Dus zeg nu zelf: heb je ook zin in een feestje? Dan help ik je graag met het voorbereiden ervan. Als wij gaan samenwerken leer ik je de bewezen stappen om hoger in Google te komen. Op een begrijpelijke, no-nonsense manier, zodat je zo snel mogelijk resultaten gaat halen.

Danique heeft me ontzettend goed geholpen in een persoonlijke SEO-sessie. Wat ik superfijn vind is dat ze een rustige uitstraling heeft en met veel geduld uitlegt wat voor mij echt helemaal nieuw was en ook niet echt my cup of tea. Na de sessie had ik genoeg informatie om thuis verder aan de slag te gaan en ik kreeg een persoonlijk samenvattend document om daarbij te gebruiken. Echt heel fijn, want dat betekende dat ik goed kon opletten tijdens de sessie en Danique voor mij de punten op papier zette waar ik aan kan werken. Ook stuurt ze af en toe een update via e-mail om te vragen hoe het gaat. Erg betrokken en gewoon lief!

Waarom ik jou wil helpen met je vindbaarheid

Ik geloof erin dat jij als ondernemer een belangrijke boodschap te vertellen hebt. En dat deze boodschap het verdient om door de juiste persoon gevonden te worden. Zodat jij doet waar je gelukkig van wordt en je anderen helpt om een stap dichter bij een gelukkig en vrijer leven te komen.

Ik mocht dit zelf ervaren toen ik in 2016 voor onbepaalde tijd met mijn vriend op reis ging. Ik had mij laten inspireren door alle mooie websites vol verhalen over vrijheid en reizen. En ik besloot dat ik dit zelf ook wilde doen. Daarom begon ik met mijn reiswebsite The Wandering Mind.

Voor ik het wist groeiden mijn bezoekersaantallen. Maar dat kwam niet omdat ik zomaar wat deed. Door mijn werkervaring als redacteur wist ik hoe ik waardevolle content kon maken. Ook had ik mij helemaal verdiept in de ins en outs van zoekmachineoptimalisatie. Hierdoor trok mijn website al snel duizenden bezoekers per maand.

Daar bleef het niet bij. Bezoekers werden klanten. En klanten zorgden voor omzet. Ik leefde mijn ultieme droom en had tegelijkertijd inkomsten. En dat door mijn allergrootste passie uit te voeren: content schrijven waarmee ik anderen inspireer.

Daarom help ik als SEO- en contentcoach nu ook andere ondernemers om beter vindbaar te worden in Google. Zodat jij net als ik een groeiende stroom van bezoekers en klanten naar je website trekt. En daardoor meer tijd overhoudt om te genieten van het leven.

Zo ziet de 1-op-1-SEO-sessie voor ondernemers eruit

Intake

Voor we beginnen krijg je van mij via de mail een vragenlijst. Zo krijgen we alvast helder wat jouw leerdoelen zijn, zodat je zeker weet dat aan het eind van de sessie al jouw vragen beantwoord zijn.

Online sessies

In 2 online sessies van elk 1,5 uur tot 2 uur leg ik je alles uit over de basis van zoekmachine-optimalisatie, maar we zetten ook een contentstrategie neer die precies past bij jou als ondernemer.

Werkboek

Tijdens de eerste sessie bepalen we samen jouw contentstrategie. Je ontvangt van mij hierbij een werkboek, zodat je deze in kunt vullen en altijd weer terug kunt vallen op dit belangrijke document.

Support

Je staat er niet alleen voor! Na aanvang van de eerste sessie ontvang je nog een maand lang support. Je kan mij mailen met je vragen en binnen 48 uur krijg je daarop antwoord terug. Afsluitend bellen we met elkaar voor een korte evaluatie.

Wat een fijne training was de SEO-training van Danique. Naast dat Danique zelf enthousiast, toegankelijk en duidelijk is, is ook de training toegankelijk en duidelijk

Deze modules behandelen we tijdens de 1-op-1 SEO-sessie voor ondernemers

1. Doelgroep & Doelen

We kijken samen naar jouw doelgroep en doelen om direct met de juiste focus aan de slag te gaan.

2. Contentstrategie

Hoe bepaal je een goede contentstrategie voor je website? Die gaan we persoonlijk voor jou maken.

3. Content

Teksten schrijven die lekker lezen en ook nog eens goed gevonden worden. Het kan! Ik laat je zien hoe je ze schrijft.

4. SEO

Wat is SEO, wat zijn zoekwoorden en hoe vind je de juiste? Ik leg het je op een eenvoudige manier uit.

5. Optimaliseren

Wat kun je nog meer doen om je website hoger in de zoekresultaten te krijgen? Ik geef je tips om zo hoog mogelijk te scoren.

BONUS: Leer je websitestatistieken meten met Google Analytics en Google Search Console t.w.v. € 49,-

Meten is weten. Daarom laat ik je zien hoe jij je eigen resultaten kunt evalueren en bijsturen. Zodat je steeds verder blijft groeien.

Wat kan jij allemaal na dit programma?

Na deze online 1-op-1-sessie heb jij het fundament van jouw website gelegd. Je weet precies met welke thema’s en contentpijlers jij jouw ideale lezer gaat bereiken. Dit geeft jouw focus en structuur, waardoor het eenvoudiger wordt om content te bedenken en te maken. Jouw content kun je vervolgens ook helemaal schrijven en optimaliseren, zodat je website beter vindbaar wordt in Google. Bovendien weet je precies hoe je de juiste zoekwoorden vindt en hoe sterk jouw concurrentie is, zodat je mooie kansen gaat ontdekken waarmee je nog verder groeit. Je zult niet meer het gevoel hebben dat SEO een heleboel abracadabra is en dat hoog in de zoekresultaten terechtkomen een kwestie van geluk hebben is, maar hebt controle over je eigen resultaten. Om het plaatje helemaal compleet te krijgen, leer je in de bonus nog hoe je je resultaten meet aan de hand van je statistieken. Zo ontdek je waar jouw ideale lezer echt fan van is en ga je nóg meer bezoekers aantrekken.

De 1-op-1 SEO-strategiesessie is alleen voor jou geschikt als:

  • Je echt van plan bent om te gaan DOEN. Als je gemotiveerd bent om veel waardevolle content te maken en je niets liever wil dan anderen hiermee te inspireren.
  • Je een dosis GEDULD hebt. Organisch groeien in Google heeft tijd nodig, maar SEO is een slimme en serieuze investering in jouw eigen bedrijf. Als je nu gaat zaaien, zul je zien dat je flink wat gaat oogsten.
  • Schrijven een echte PASSIE van je is. Schrijven is dé manier om verbinding te creëren met je lezers. En hierdoor wordt jouw website steeds beter vindbaar.
  • Leergierig en ondernemend twee woorden zijn die perfect bij jou passen.

1-op-1
SEO-Strategiesessie

voor ondernemers
350,- excl. btw
  • Na deze online 1-op-1-sessie weet jij precies hoe je jouw website beter vindbaar maakt in Google, waardoor je een groeiende stroom van bezoekers en klanten aan gaat trekken.

Ik twijfel nog een beetje...

Dit is de grootste angst van iedereen die begint met het optimaliseren van zijn website voor Google. Dus ik kan mij goed voorstellen dat je je dit afvraagt. Maar nee hoor, zo technisch is het allemaal niet. Als jij in de basis weet hoe je website werkt, en je kunt zelf pagina’s en artikelen aanmaken, dan komt het helemaal goed.

Zelf werk ik met WordPress en de Yoast-plugin. Dit zijn dan ook de systemen waarvan ik voorbeelden laat zien in al mijn trainingen. Werk je ergens anders mee? De basis van SEO blijft altijd hetzelfde, dus mijn trainingen blijven net zoveel waard.

Geld investeren blijft ook spannend. Al helemaal in iets waarvan je eigenlijk nog niet zo goed weet hoe het werkt. Maar als je al tot dit punt bent gekomen, dan knaagt er toch iets in je. Dat je beter vindbaar wilt worden in Google misschien?

Als je nu niets doet, en jezelf gefrustreerd blijft voelen omdat je bezoekersaantallen maar niet groeien, kost dat je uiteindelijk alleen maar meer. Een heleboel energie, een heleboel tijd. Tijd die je in deze training had kunnen stoppen om daarna content te schrijven waarmee je wél gevonden wordt in Google. En waarmee je weer nieuwe klanten aan gaat trekken. Deze kleine stap kan jou heel wat bezoekers en klanten gaan opleveren in de toekomst. Zou dat de investering waard zijn?