fbpx

SEO START TO GROW TRAJECT

Van zero vindbaarheid naar een automatische klantenstroom vanuit Google

Claim op duurzame wijze je expertstatus én positie in Google dankzij een ijzersterke SEO-contentstrategie.

Hoe zou je business eruitzien als klanten jou moeiteloos vinden in Google?

Je bent ondernemer geworden omdat je het leven van mensen net een stukje mooier wilt maken. En omdat je behoefte hebt aan meer vrijheid in je leven. Fantastisch! Jammer alleen dat deze mensen totaal niet van jouw bestaan afweten en dat je vrijheid nogal ver te zoeken is.

En je hebt echt al van alles geprobeerd hoor. Aan je inzet ligt het niet. Maar die tientallen posts die je hebt gemaakt voor Instagram en de dansmoves die je hebt geoefend voor TikTok, hebben hooguit een paar gesprekken opgeleverd en een enkele klant. En o ja, een heleboel stress en onrust. Want al die uren die je aan je marketing besteedt, dat is niet mis. Alleen levert het maar bar weinig omzet op…

Zonde! Want als klanten je wel wisten te vinden, dan:

En daarom is een ijzersterke SEO-contentstrategie zo belangrijk

Duurzaam, kwalitatief en toekomstgericht. Door SEO op een strategische manier in te zetten, trek je steeds meer potentiële klanten naar je toe. Met steeds minder werk.

Want als jij consistent content weet te maken waar jouw doelgroep écht op zit te wachten, dan creëer je een sneeuwbaleffect:

Dus je kan die dans moves blijven oefenen voor de spiegel. Hier en daar eens een blog schrijven of een reel maken voor Instagram. Be my guest.

Maar als je vandaag de keuze maakt om een ijzersterke SEO-contentstrategie in te zetten, bouw je op een duurzame manier aan je vindbaarheid. Wat wil je liever op de lange termijn? Dagelijks veel tijd kwijt zijn aan het creëren van ‘wegwerpcontent’? Of veel vrije tijd hebben, je inbox zo nu en dan checken en zien dat klanten jou al gevonden hebben via Google.

Geen moeilijke keuze toch, of wel? 

Het SEO Start to Grow Traject

Ik maak de keuze nog makkelijker voor je met het SEO Start to Grow Traject. Een traject voor ondernemers die weten hoe belangrijk duurzame content is, maar niet de behoefte voelen om er uren per week mee bezig te zijn of alle ins en outs van SEO te leren. Jij wilt gewoon doelgericht groeien als ondernemer, bouwen aan je expertstatus en nieuwe klanten aantrekken. 

Begrijp ik helemaal. Daarom sta ik 6 maanden lang langs de zijlijn om je te supporten. Ik zet je strategie neer, jij voert hem uit. En in de tussentijd lees ik al je teksten met je mee, check ik je statistieken en stuur ik bij als ik nieuwe content-kansen voor je zie. Een gouden combinatie lijkt me.

Dit traject is zeker geschikt voor ondernemers die:

Maar wat minder geschikt voor ondernemers die:

Wat mag je verwachten van het traject?

Intake

Voor we aan het traject beginnen, wil ik alle ins en outs weten van je bedrijf. Je krijgt van mij een document met vragen waarin je de basis van je onderneming omschrijft. Dit is noodzakelijk om een goede strategie neer te zetten.

10x een Zoom-call

Gedurende het traject spreken we elkaar 10x via Zoom. Dat kan voor van alles zijn. Om vragen te stellen, je te supporten, een duwtje in de rug te geven. Maar ook om de resultaten en de komende doelen te bespreken.

Kick-off sessie

Tijdens de kick-off sessie gaan we dieper in op de vragen die je tijdens de intake hebt beantwoord. Aan de hand daarvan stellen we je doelen voor de komende periode vast en stippelen we alvast een route uit naar een ijzersterke SEO-contentstrategie.

Wekelijkse feedback

Twee keer in de week heb je de mogelijkheid om al je content naar mij te mailen. Ik check al je teksten. Zijn ze volledig en heeft je doelgroep er echt iets aan? Spoort het je bezoekers aan om een vervolgstap te zetten?

SEO-contentstrategie

De bal ligt nu bij mij, want met jouw input stel ik een SEO-contentstrategie voor je samen. Ik ga op zoek naar onderwerpen waar je over kunt schrijven. Onderwerpen waaruit jouw expertise blijkt én waar je doelgroep om staat te springen.

Maandelijkse analyse

Natuurlijk willen we groeiende resultaten zien. Daarom maak ik aan het eind van elke maand een analyse. Hiermee zie je jezelf steeds dichter bij je doelen komen en kunnen we bijsturen als we nog meer potentie zien.

Danique heeft me ontzettend goed geholpen in een persoonlijke SEO-sessie. Wat ik superfijn vind is dat ze een rustige uitstraling heeft en met veel geduld uitlegt wat voor mij echt helemaal nieuw was en ook niet echt my cup of tea. Na de sessie had ik genoeg informatie om thuis verder aan de slag te gaan en ik kreeg een persoonlijk samenvattend document om daarbij te gebruiken. Echt heel fijn, want dat betekende dat ik goed kon opletten tijdens de sessie en Danique voor mij de punten op papier zette waar ik aan kan werken. Ook stuurt ze af en toe een update via e-mail om te vragen hoe het gaat. Erg betrokken en gewoon lief!
Anniek Gelissen
Ontspanningscoach
Wat een fijne training was de SEO-training van Danique. Naast dat Danique zelf enthousiast, toegankelijk en duidelijk is, is ook de training toegankelijk en duidelijk. En ja, ik werd er ook enthousiast van;-). Wat ik heb geleerd, is om op een andere manier naar mijn website(teksten) te kijken, welke tools er zijn om de vindbaarheid van mijn website te verbeteren en hoe ik deze kan gebruiken. Als ondernemer vind ik het belangrijk om niet alles zelf te hoeven doen, maar wel om kennis van bepaalde onderwerpen te hebben en SEO is één van die onderwerpen. En deze training heeft daar zeker aan bijgedragen!
Romy Nijkamp
Lifecoach

Dit ben ik trouwens!

‘Ik geloof erin dat jij als ondernemer een belangrijke boodschap te vertellen hebt. Een boodschap die het verdient om door de juiste mensen gevonden te worden. Jouw kennis en expertise maken de wereld namelijk net dat beetje mooier.’ 

Hoi, ik ben Danique en sinds 2016 richt ik mij op SEO en het creëren van kwalitatieve content. Daarmee bedoel ik content waar mensen écht iets aan hebben en die niet alleen geschreven is voor de zoekmachines.

Zelf ontdekte ik de kracht van SEO toen ik voor onbepaalde tijd op reis ging. Ik startte een reisblog, puur om de mensen thuis op de hoogte te houden van mijn avonturen. Maar voor ik het wist, groeiden mijn bezoekersaantallen. Al snel trok mijn website duizenden bezoekers per maand, kreeg ik tientallen berichten van lezers én werd ik benaderd door bedrijven die op zoek waren naar een content creator. 

Daarom help ik als content- en SEO-strateeg nu ook andere ondernemers om beter vindbaar te worden in Google. Zodat jij net als ik een groeiende stroom aan bezoekers en klanten trekt, zonder dat je altijd actief aan marketing hoeft te doen.

Plan je kennismakingsgesprek in

Voel je nu aan alles dat dit een ‘YES!’ is? Laten we dan even bellen met elkaar. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je doelen en onderzoeken we samen wat het SEO Start to Grow Traject daarin kan betekenen. Natuurlijk kijken we ook of er een match is. Omdat we 6 maanden lang intensief met elkaar gaan samenwerken, vind ik het belangrijk dat er van beide kanten een klik is. Is die er? Dan zeg ik: Let’s gooooo.

Ik twijfel nog een beetje...

Dat is geen probleem. Tijdens de kick-off sessie en gedurende het traject leg ik je uit hoe SEO werkt. Op een begrijpelijke, no-nonsense manier. Omdat dit traject maatwerk is, kan ik je precies datgene uitleggen wat je nog niet begrijpt.

Dat ligt vooral aan je doelen en je eigen schrijfvaardigheden. Hoe meer je schrijft, hoe sneller je groeit. En hoe minder tijd je kwijt bent, want door veel te schrijven verbeter je je schrijfvaardigheden. Reken in elk geval op 2 uur per week. 

Dat is zeker mogelijk. Je kunt in 1x betalen of in 3 termijnen.

Het allerbelangrijkste is dat je schrijven echt leuk vindt. En natuurlijk is het prettig als je foutloos kunt schrijven, maar er bestaan volop tools om je daarbij te helpen.

In theorie zou dat kunnen natuurlijk. Maar de beste schrijver ben jij zelf. Jij kent namelijk je doelgroep door en door. Om te slagen in SEO, is het kennen van je doelgroep en een persoonlijke touch ontzettend belangrijk. Daarom raad ik je aan om zelf je teksten te schrijven.