fbpx

Referenties

Danique heeft me ontzettend goed geholpen in een persoonlijke SEO-sessie. Wat ik superfijn vind is dat ze een rustige uitstraling heeft en met veel geduld uitlegt wat voor mij echt helemaal nieuw was en ook niet echt my cup of tea. Na de sessie had ik genoeg informatie om thuis verder aan de slag te gaan en ik kreeg een persoonlijk samenvattend document om daarbij te gebruiken. Echt heel fijn, want dat betekende dat ik goed kon opletten tijdens de sessie en Danique voor mij de punten op papier zette waar ik aan kan werken. Ook stuurt ze af en toe een update via e-mail om te vragen hoe het gaat. Erg betrokken en gewoon lief!

Wat een fijne training was de SEO-training van Danique. Naast dat Danique zelf enthousiast, toegankelijk en duidelijk is, is ook de training toegankelijk en duidelijk. En ja, ik werd er ook enthousiast van;-). Wat ik heb geleerd, is om op een andere manier naar mijn website(teksten) te kijken, welke tools er zijn om de vindbaarheid van mijn website te verbeteren en hoe ik deze kan gebruiken. Als ondernemer vind ik het belangrijk om niet alles zelf te hoeven doen, maar wel om kennis van bepaalde onderwerpen te hebben en SEO is één van die onderwerpen. En deze training heeft daar zeker aan bijgedragen!

Danique vertelt helder en enthousiast over zakelijk bloggen. Haar presentatie was fijn opgebouwd. Ze liet ons stap voor stap nadenken over onze blogstrategie en zette ons ook zelf aan het werk. Daardoor hadden we aan het einde van de training een plan waarmee we direct aan de slag konden. Een aanrader als je op een gestructureerde manier met bloggen aan de slag wilt!

De workshop zakelijk bloggen van Danique was heel helder en leerzaam. Het was een goede combinatie van theorie en praktijk. Aan het eind van de training ga je naar huis met genoeg ideeën voor je blog. Daarnaast wordt er veel behandeld over het juiste doel van je blog en hoe je dit het beste kunt inzetten voor jouw bedrijf. Ik raad deze training zeker aan bij iedereen die van plan is om zakelijk te gaan bloggen!

Ik vond de training ‘zakelijk bloggen’ ontzettend leuk en leerzaam om te volgen. Tijdens de training leert Danique je aan de hand van praktische stappen hoe je je eigen blogstrategie opzet. Een van de leuke dingen aan de training vond ik dat je ook zelf aan het werk werd gezet om de stappen meteen toe te passen. Hierdoor ging ik na de training naar huis met een helder plan en veel nieuwe ideeën voor mijn blog