fbpx

Consistent bezoekers, leads en klanten aantrekken met je website?

Dan zou ik zeggen: kom in actie! Want als je vandaag de stap niet zet, dan blijven je potentiële klanten naar je concurrent toe stappen. Omdat zij wel vindbaar zijn. 

Dus je kan het uitstellen. Maar dan weet je dat je uiteindelijk niets bereikt.

Of je maakt de keuze om jezelf de komende tijd beter vindbaar te maken en continue leads aan te trekken. Hoe voel je je dan over een aantal maanden? Ik weet het antwoord wel.

Tijdens een gratis strategiesessie van 30 minuten kijken we samen naar je doelen en waar je SEO- & contentkansen liggen. Ik geef je een aantal persoonlijke tips waarmee je direct je vindbaarheid in Google vergroot en meer bezoekers aantrekt. Daarnaast doe ik je vrijblijvend een aanbod om samen te werken. Maar… wel alleen als we allebei een positieve vibe voelen en er een match is. Ik duw je geen aanbod door je strot waarmee je uiteindelijk niets bereikt ;-).

Laten we bellen!

Twijfel je nog ergens over?

Dat kan natuurlijk! Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Maar maak je geen zorgen. Je vragen mag je ook gewoon tijdens de strategiesessie voorleggen. Er bestaan geen gekke vragen, dus stel ze gerust!

Absoluut. Maar het is wel belangrijk dat de fundering van je bedrijf staat. Als jij nog geen aanbod hebt, nog niet weet wie je doelgroep is en geen duidelijke bedrijfsstrategie voor jezelf bepaald hebt, dan raad ik je aan om eerst hieraan te werken. Wil je dat ik even met je meedenk? Stuur me dan een mail op danique@digital-roadmap.nl. Ik denk graag met je mee!

Dat kan, maar ik raad mijn klanten aan om zelf de content te schrijven. Jij bent namelijk de expert en weet precies waar je doelgroep behoefte aan heeft. Daarnaast is verbinding een belangrijk element om van bezoekers klanten te maken. Niemand anders kan dat beter dan jijzelf.

Dat ligt aan de resultaten die je wilt behalen en je eigen vaardigheid. Hoe vaker je content maakt, hoe behendiger je erin wordt. Als je net begint kost het je wel even wat tijd. Je kan het vergelijken met leren lopen. In het begin is het lastig, maar dan gaat het vanzelf. Uiteindelijk kan je met 1 tot 2 uur per week al fantastische resultaten behalen.