fbpx

Ben je er klaar voor om gratis bezoekers en klanten uit Google aan te trekken?

Ben je er helemaal klaar mee dat je website bijna niet bezocht wordt? Verlang je ernaar om een groeiende stroom van bezoekers op je website te krijgen? En verlang je ernaar om dat zelf in de hand te hebben?

Ik begrijp je helemaal! Het is ook heel frustrerend wanneer je een prachtige website hebt waarop je veel waardevolle content deelt, maar niemand het leest. En ik weet ook nog wel hoe het mij duizelde toen ik mij begon te verdiepen in zoekmachineoptimalisatie. Waar moest ik beginnen met alle informatie en hoe werkte het eigenlijk?!

Wat ik daaruit heb geleerd? Doe het vooral niet alleen. Jezelf beter vindbaar maken in Google hoeft helemaal niet zo lastig te zijn. Als je maar begint bij het begin. Wie kan je dat beter laten zien dan iemand die zich daar al jarenlang in verdiept?

 

Ik geloof dat elke ondernemer een boodschap te vertellen heeft. En dat deze boodschap het verdient om door de juiste persoon gevonden te worden.

Maak kans op een gratis inspiratiegesprek

Elke maand selecteer ik drie ambitieuze en leergierige ondernemers voor een gratis inspiratiesessie t.w.v. € 79,-. Deze sessies zijn speciaal bedoeld voor ondernemers die actief aan de slag willen gaan om hun website beter vindbaar te maken. Die niet bang zijn om te DOEN. Die hun hand er niet voor omdraaien om waardevolle content te maken en nieuwe skills te leren. 

Enthousiast geworden? Hell, yeah! Meld je dan hieronder aan voor het gratis inspiratiegesprek. Binnen een week hoor je van mij of je bent geselecteerd. De sessie vindt telefonisch plaats en duurt 30 minuten.

Vul onderstaande gegevens in om kans te maken

Het inspiratiegesprek is bedoeld om jou zo goed mogelijk op weg te helpen. Hoe duidelijker jij jouw probleem of vraag omschrijft, hoe beter ik je kan helpen. Probeer het formulier daarom zo volledig mogelijk in te vullen.

Binnen een week hoor je of je geselecteerd bent.